TULAJDONOS

Üzemeltető: ABLON KFT.

Az ABLON Group Limited 1993-as megalapítása óta több ingatlanpiaci szektorban is számottevő projektekkel - „A” kategóriás irodaházak, kiskereskedelmi ingatlanok, lakóprojektek, logisztikai parkok és szállodák - van jelen több országban.

A cégcsoport fő tevékenységi körébe tartozik a különböző kereskedelmi hasznosítású ingatlanok építésére alkalmas területek felkutatása, megvásárlása, beépítése, birtoklása, ezek bérbe adása, fenntartása és kezelése, továbbá lakóingatlanok építéséhez szükséges területek megvásárlása, beépítése és a lakóingatlanok értékesítése Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Romániában és Lengyelországban, azon belül is elsősorban Budapesten és Prágában.

AZ ABLON Group jelentős gyakorlatra tett szert az ingatlanfejlesztés és ingatlankezelés, a regionális piacok közvetlen ismerete, valamint a helyi tulajdonosokkal, brókerekkel és bérlőkkel való kapcsolatépítés terén, továbbá számottevő ismeretre tett szert a közszféra és a vállalati szektor bérlőinek igényeivel és viselkedésével kapcsolatban. Ezt a tapasztalatot erősíti az is, hogy a cégcsoport vertikálisan illeszkedik az ingatlanfejlesztés érték-láncolatába, amely felöleli az ingatlanok kiválasztását, megvásárlását, a kivitelezést, az ingatlanokhoz kapcsolódó marketing tevékenységet, az ingatlanértékesítést, bérbeadást és az ingatlanok üzemeltetését, valamint azok szolgáltatásokkal való ellátását.

Az ABLON Group 2007. februárjától a londoni tőzsde (LSE) alternatív befektetési piacán volt jegyezve, majd .2011. július 1. óta a londoni tőzsde (LSE) főpiacán jegyzett (LSE:ABL) cég volt, majd 2013. május 31-ét követően az ABLON Group kivonta részvényeit a londoni tőzsdéről és a CPI Group leányvállalatává vált.

Ablon Group